MU Legend Globální uzavřená beta

Již je to dávno co jsme psali o nadcházejícím sequelu ke hře MU Online pod názvem MU Legend.

Předchozí měsíce probíhala uzavřená beta, ale pouze pro Koreu, nyní však máte možnost si i Vy zahrát mu legend prostřednictvím uzavřené bety a to od 25.10 do 7.11.2016. Otázkou je jestli se dostanete do oné bety, ale můžete zkusit vaše štěstí.
Zde se můžete registrovat do bety: http://mulegend.webzen.com/en/beta/teaser

Nezapomeňte se s námi podělit o Vaše zážitky s uzavřené bety, případně jestli máte doplňující informace.

Přeji hezký den.

Sdílejte:

Related Post

2 Comments

  1. WildFire

    Zatím to nevypadá špatně, je to víc podobný stylu diablo. Ale prostředí prostě MuOnline. Náhodou není na serveru Lorencie česka guilda??? 😀

  2. eXha

    Hrál jsem asi 4 dny a jako diablovka dobrý ale s původním mučkem už to moc společnýho nemá. Děj se odehrává před dějovou liníí původního Mu takže potkáváte postavy jako Kundum ve městech jako npc. Graficky je to samozřejmě zpracováno lépe avšak vytratila se osobitost Mu spíše to připomíná PoE. Sety už nejsou tak prosluněné takže nehrozí epileptický záchvat při vstupu do města což mě osobně chybí protože u Mu prostě musí platit čím víc záříš tím jsi lepší. Velká změna je u skillů protože většina z nich má CD a byly odstraněny mana lahve takže spamování evil spirit už neni tak snadný. To samozřejmě nemusí být naškodu protože to určitě zlepší hraní PvP a všeobecně to nutí používat více kombinací skillů místo slepého spamowání jednoho nejsilnějšího skillu. Expení šlo celkem rychle a to hlavně kvůli neustálému přísunu questů. Celkově bych hru hodnotil kladně i když je pár věcí které se mi ve staré verzi líbili více. V tuto chvíli skončila první beta nejsem si jistý zda se otevře ještě druhé kolo nebo přijdou rovnou na otevření hry.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *