Chýlí se k Wipům: DaeMU – ExcellentMU

Některé servery běží už dlouho a podepíše se to zejména na aktivitě ze strany hráčů, logicky servery s fun nastavením je potřeba “wipovat” v kratším intervale než například servery s povahou GMO, hard atd.. Proto před nadcházejícím wipem se vytvářejí diskuze ohledně toho jak bude daný server dál pokračovat a právě Vy hráči můžete ovlivnit tento průběh. Samozřejmě se to týká více serverů.

V sázce je například volba sezóny, exp rate a jiné dílčí věci, čím více lidí se zúčasní diskuzí tím větší sílu budete mít v rozhodování a třeba výsledná volba bude pro vás ta “ořechová”. Takže nepodceňujte Váš hlas, určitě mnohým není budoucnost serveru “volná”.


DaeMU server se podezřele ptá na facebooku co si hráči přejí, vypadá že se zjištují informace ohledně dalšího průběhu pro server, takže se můžete zúčasnit diskuze ZDE.

ExcellentMU server má pro změnu oznámení ohledně budoucnosti serveru na webu i fóru ZDE také na facebooku si sami hráči vytvořili menší diskuzi v rámci nastavení hry u příspěvku, kde se oficiálně měnil exp rate ZDE.

Neváhejte se zapojit do diskuzí!

Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *