Odběr novinek a pár menších věcí

Zdravím,

Byla přidána nová funkce a to odběr novinek, která se stala v dnešní době již běžnou rutinou mezi weby. Pokud chcete dostávat novinky na Váš email, stačí dát odběr a již vám nic neunikne.

Za sebe bych byl rád, kdyby Administrátoři projektů více spolupracovali v rámci informací, které jsou dnes cenné, “třeba” při spuštění nového projektu i naše upozornění přivede nejednoho hráče k Vám. Případně před wipem můžete dohodit pár screenů ze hry, a také definici vašeho serveru, ať vás můžeme pořádně představit hráčům. Myslím že několik serverů ukazuje že časy, kdy server sám sebe propagoval jako “jediný, nejlepší” jsou pryč, sice ne doslova, ale je dobré vidět že konkurence se nebojí konkurence :).

V minulých dnech byla opravená sekce “hodnocení serverů” a přidána sekce “Ankety”, třeba některé odpovědi budou motivující pro servery. Samozřejmě počet hlasů určuje relevanci samotných anket či hodnocení serverů.

Další věcí je že stále hledáme redaktory, sem tam napsat návod, případně napsat první dojmy z nových projektů, tady dodám že minimálně jednou měsíčně by měla jít vidět aktivita ze strany redaktora, což není moc.

A poslední věcí je spíš připomínka že nás čeká hned několik nových projektů: ExcellentMU GMO, TheBestMU Hard, Revenge of Deamons Hard.

Připomínky, návrhy pište do komentářů.

S pozdravem,

MuOnlineCzech Tým.

Sdílejte:

Related Post

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *