MU Origin

Zdravím,

Dnes to nebude o serverech či naší scéně, avšak pořád se to týká naší drahé půlky a to MU Online, když to tak řeknu. Kromě toho že Webzen pracuje na nových sezonách jak jsem již dřív psal a to na Season 11, tak se pracuje i na MU Online 2 a další novinkou bude právě MU Origin.

Nyní se nebude jednat o MU hru pro stolní počítače, nýbrž o hru určenou pro mobilní zařízení, Android, iOS atd.. Hra nejspíš tento rok nevyjde podle dostupných informací, tak si budeme muset počkat na nadcházející rok, každopádně na mobilní hru to nevypadá vůbec zle, nebo je to taky dáno tím že naše MU již léta běží na stejném enginu, bez výrazných inovovací. Vlastně naše MU běží jen na OpenGL.. což je i hlavní kámen úrazu v hodně směrech.

 

Tak co mobilní nadšenci dáte možnost i hře MU Origin? 🙂

Aktualizace: Nyní je možné se registrovat do bety na http://muorigin.webzen.com/en

S pozdravem,

MuOnlineCzech Tým.

Sdílejte:

Related Post

One Comment

  1. Ondřej

    Mu Origin uz slape v plne verzi na plne obratky 🙂 je jen potreba se regnout na ofic. strankach a hru z jejich stranek stahnout. neni zatim dostupna pro CR, avsak pres odkaz z jejich stranek se vam v Google play obchode nacte a stahnete ji. Kdo by mel zajem, tak na EU serveru jedeme guildu s nazvem Cz/Sk_Legion, tak nevahejte a pojdte se pripojit a zabavit se 🙂

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *