MU Online 2

MU ONLINE 2

MU2

Zdravím,

Možná někdo postřehl že se kdysi plánovalo pokračování MU Online, teď nemluvím o sezoně nýbrž o hře a tím je samozřejmě pokračování hry MU Online 2.

Tento projekt nakonec odřekl WebZen zhruba mezi rokem 2011 – 2014, ale nyní opět svítí světlo na jeho vlajky a stíny nám odkrývají novou naději a vypadá že se na pokračování hry MU2 skutečně začalo opět pracovat, jeden ze zdrojů je právě velký Španělský web, nebo chce-li rybáři, kteří zřejmě mají přehled o tom co se děje zrovna ve světě Mu Online a jedná se o  Španělský portál či projekt GuiMU online, kteří čert ví proč mají snad všechny informace a dokonce se od nich člověk dozví i informace dřív než od samotného oficiálního zdroje a to WebZenu, no nevadí k nám se taky hry a filmy co mají mít teprve premiéru taky dostanou dříve.. že ano sousedé nad námi holdující průhlednému alkoholu 🙂

Každopádně oficiální info ještě není, respektive vypadá že test probíhá pouze pro Korejské vyvolené hráče, takže pokud někdo disponuje “korejštinou” tak se může dočíst více a třeba se s námi může podělit o informace. Takže uvidíme jak to nakonec dopadne, zda-li Mu Online 2 spatří světlo světa i zde v Evropě, nebo nakonec potichu bude projekt zažehnán a spokojíme se s tím co máme teď, nebo půjdeme hledat jinou alternativu z řad “diablovek”, ano možná trošku špatné přirovnání, ale asi nejbližší co mě v této chvíli napadlo.

Budu ale optimista, chce to změnu, takže věřím že se to dotáhne do konce a my si tak budeme moci zahrát nové Mu online z továrny WebZenu, hlavně ať se vydání samotné hry vydaří takzvaně bez bugů či jiných průserů, i když chápu že v dnešní době je to trend.

Mimo jiné se mi podařilo menší úryvky dohledat, starší, některé novější a to že  MU2 má být prequelem právě pro MU Online, což zní jistě lákavě, hra bude poháněna známým a prověřeným unreal 3 enginem a už se povídá že rok 2016 bude tím pravým.. ( pro vydání samozřejmě ), otázka je zda-li pro korejce a Asii, nebo i pro Evropu, uvidíme.

Co si myslíte dočkáme se třeba ještě tento rok v našich končinách MU Online 2? Piště do komentářů třeba co si myslíte a jaký na vás dělá dojem Mu2, trailer tu máme, neukáže mnoho, ale něco si odvodit můžeme 🙂

 

S pozdravem,

MuOnlineCzech Tým.

Sdílejte:

Related Post

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *