Pohled na ROK 2015 a 2016 co nás čeká

Zdravím,

Jak bývá zvykem nás všech tak i webů a jiných projektů ať už na poli herním, filmovém, hudebním či jiném tak je bez pochyby ohlídnutí na Rok, který je právě za námi a také vidina dalšího (aktuálního) roku v tom lepším slova smyslu. Další zvyk je brát si různé přecevzetí, to si berou i hry či studia, ale myslím že nebudeme moc fantazírovat, aby jste nebyli otráveni dřív, než začnu psát nějakou “aktualitu”.

Rok 2015:

Minulý rok nám ze světa MU Online nepřinesl mnoho, nebo spíš až poslední čtvrtletí roku se začalo rýsovat že se začne něco dít. Skoro to vypadá že nastala ta samá situace jak na filmovém plátně, kdy prvního půl roku nevycházeli zrovna trháky, ale spíš béčkové jednohubky, což zachraňoval konec roku, kdy vyšli dost velké kousky jako například:

Pokračování a začátek nové Trilogie Star Wars: Síla se probouzí, DiCaprio si opět přišel pro Oskary “nejspíš” s kouskem REVENANT Zmrtvýchvstání, z údolí stínu přišel i Kurt Russell

s Westernovým filmem Osm Hrozných, Tom Hanks  zase s kouskem Most špionů a nakonec gangsterka s Italské produkce Subbura a samozřejmě další, tyhle filmy mě osobně nejvíc oslovili ke konci roku.

 Ale zpět k MU Online

Tento rok a hlavně jeho konec se stal klíčovým a byli oznámeny nové projekty/servery a těmi byli Hard servery: LegendMU a PWRDMU pak samozřejmě FUN server PhoenixMU a také ExellentMU jakožto první po dlouhé době GMO server v naších končinách.

LegendMU i PhoenixMU startují již za pár dní, odpočet kdy startují najdete v postranním panelu. Myslím že je vhodná doba přesunout se do nového roku a tím je 2016..  Co nás tedy čeká?

Rok 2016:

Hned ze startu již zmíněné projekty budou startovat, dále budeme vyhlížet spuštění PWRD a ExellentMU serverů, ale samozřejmě nesmíme minout i novinky globálního rázu jako je třeba příchod nové sezony v pořadí XI, nebo-li Season XI, která přinese novou mapu Ferea a také budou do hry přidány nové spelly, sety Dark Angel a tak dále, i když u nás si tuto sezonu nevychutnáme, jelikož maximálně si v našich končinách  “aktuálně” můžeme zahrát pouze Season 9. A uvidíme jak to bude do budoucna co nás čeká, další novinka bude právě z toho většího soudku, který opět půjde mimo naše končiny. Nechtěl jsem novinky spojovat, aby nevypadali jako velký mix všeho, myslím že ten už tu je teď 🙂

 

Ještě podotknu, pokud si chcete vyzkoušet nové sezony tak jsou k dispozici například na oficiálním WebZen serveru, ale mistr google vždy poradí.

Co si myslíte o serverech a minulém roce, na co se těšíte v tomto roce z hlediska Mu Online? Piště do komentářů 🙂

 

S pozdravem,

MuOnlineCzech Tým.

Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *